MAMMAS DUKTIGA OCH ENVISA KILLE



Lekstund med älsklingen!

Harry har kunnat greppa mindre saker ett tag nu och stoppar allt han får tag i i munnen - leksaker, kläder, kräkshanddukar... Nu börjar han dessutom kunna hålla i saker en längre stund utan att släppa taget. Han har börjat ta bort nappen när han har den i munnen (vilket bara gör honom ledsen eftersom han vill ha den i) men nyss när han fick tag på den lilla bruna nappen med apan på höll han i den länge och förde den sen mot munnen. Det var inte långt ifrån att han kunde stoppa in den själv.
Den senaste veckan har han rullat över mycket på sidan när han lekt på golvet. En gång rullade han över på mage på egen hand, men det var i en stor, mjuk säng när morfar låg bredvid och tyngde ner så det räknas väl inte riktigt. 
För ett tag sen började Harry försöka dra upp sig själv. När han sitter/ligger spänner han hela kroppen, kastar fram huvudet och tar han i för kung och fosterland för att försöka ta sig upp. Det går liksom inte riktigt än, men så stark och envis som han är lär det inte dröja länge innan han kan rulla runt, sitta, lyfta sig själv och krypa.
Duktig kille!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul det är att du kommit igång med bloggen igen. Är inne ofta och följer er och lille Harry, det är så kul :)) Så fin han är och vad roligt att han är så framåt och kämpar!! du verkar vara en duktig mamma :)

Kram Annika

2009-12-11 @ 19:06:26
Postat av: Farmor

Oj så han kämpar! Härligt att se. Kram Framor

2009-12-11 @ 19:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0