JOBBIGA OCH SÖMNLÖSA NÄTTER

Efter att vi kom hit till Nora fick vi två riktigt bra nätter då Harry sov långa pass utan att vakna. Han åt runt nio på kvällarna, sov till två-tre, åt igen och sov sedan till sju-åtta. Det var jätteskönt för mig och Marcus att få sova flera timmar utan avbrott. Tyvärr har det inte gått lika bra sedan Marcus åkte hem och jag varit tvungen att ta hand om Harry ensam på nätterna. När jag försökt mata honom på kvällarna har han varit jättetrött och inte ätit så mycket. Han har sedan vaknat redan vid ett och återigen ätit ganska dåligt och varit ledsen och bråkig. Vi har somnat runt två och sedan har Harry vaknat igen runt kvart i tre och varit orolig och ledsen. Efter någon halvtimme har han somnat igen bara för att vakna vid fyra för att äta. Efter att han fått i sig lite mat har vi somnat runt klockan fem men Harry har sovit väldigt dåligt och vaknat till med jämna mellanrum och gnytt och skrikit. Sen upp igen runt halv sju för att äta frukost.
Det är svårt att veta varför de senaste nätterna varit så oroliga och jobbiga. Är han ledsen för att pappa åkt hem, har han ont i magen eller har han bara haft några jobbiga dagar? Eftersom jag inte kan få några svar får vi helt enkelt vänta och hoppas att det blir bättre de kommande nätterna.
Mamma vill sova!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Som du skriver finns det inte svar på varför det blir så här ibland. Man vet ju inte vad som rör sig i en sån liten skalle. Kanske känner han att allt inte är som vanligt, kanske har han magknip eller kanske bara allmänt ur form.. Skönt i alla fall att vara hemma hos mor o far så du får stöd och kan bli lite ompysslad;-) Hoppas denna natt blir bättre.

2009-10-21 @ 16:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0