föräldrahelg i jönköping.




















Det här var första gången jag var borta från Harry mer än några timmar. Det kändes jättekonstigt när hans farfar kom och hämtade honom i fredags och vi såg honom åka iväg i någon annans bil. Utan oss! Som tur är har det inte varit så jobbigt som jag trott. Visst var det konstigt att sova en hel natt utan att bli väckt av Harry men det har gått riktigt bra. Det blir lättare att vara ifrån honom när man vet att han trivs och har det bra utan oss.
I fredags hyrde jag och Marcus Bröllopsfotografen. Den var riktigt rolig :) Det blev lite vin, cider och öl och för ovanlighets skull en uppesittarkväll.
På lördagen åkte vi in till Jönköping med tåg. Gick på stan innan vi hade tid på spa klockan två. Jättemysiga och sköna behandlingar! På kvällen åt vi en utsökt middag på Twin City. Efter det bev det cider och öl framför Flickan som lekte med elden på hotellrummet.
Idag åt vi en stor och lång frukost på hotellet. Mackor med massa olika pålägg, färskpressad juice, våfflor och kaffe. Sen checkade vi ut och åkte bussen till A6. Shoppade lite innan vi åkte hem till Nässjö och träffade vår lillgubbe igen. Det kändes konstigt att se honom igen, trots att det bara gått två dagar. Han såg så stor ut! Och han tyckte nog det var lite konstigt att se oss också, men efter massa kramar och pussar var allt som vanligt igen.
Borta bra men hemma bäst!



Kommentarer
Postat av: g.mormor

Det är ju konstigt att hur jättebra man har det så är detdärhemma man längar till. Men det är väl det som är glädjen i att vara borta nån dag för att sen bara LÄNGTA hem.

Längtar efter er!!

Kram M



2010-04-11 @ 21:01:30
Postat av: Farmor

Det var jättejättemysigt och roligt att ta hand om lilleman i helgen så ni får gärna åka bort fler gånger. Varför inte en helg i Köpenhamn i sommar?? Vi har lagt upp bilderna vi tog på digital-ramen så vi kan kolla på honom när längtan blir för svår. Han är ett riktigt litet solsken, den där Harry. Kramar!

2010-04-14 @ 15:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0