ingen pappa syns till.

Jag hade trott att Marcus skulle komma hem nån gång på eftermiddagen idag, men så ringde han och sa att han skulle ta ett tåg från Skövde vid tre. Som blev inställt. Liksom alla andra tåg. Så nu sitter han i en taxi på väg hem. Jag kan väl säga såhär - det kommer inte bli en ny "manshelg" på väldigt lång tid framöver. Möjligtvis om Marcus lyckas hitta nån annan barnvakt.


Kommentarer
Postat av: g.mormor

sorry att det ska behöva bli såhär tokigt när Markus skulle ha lite kul med sina kompisar. Men jag tror att många i Sverige har råkat illa ut i det här skitvädret. Men vackert är det. L har skottat bort massor med snö på uterumstaket, o Lars-Göran bredvid har fått ett jättestort hål i sitt tak, där både snö o regn kan komma in. Inte kul. Ha en bra vecka o hälsa Markus som är nyhemkommen från Skövde. Puss o kram till alla.

M

2010-02-21 @ 17:53:37
Postat av: Farfar

Andreas åkte i em mot Karlsborg men ringde för en stund sedan och sa att de var på väg hem till Karlshamn igen , inga tåg ifrån Alvesta och norröver går ikväll p.g.a snöovädret

2010-02-21 @ 19:31:06
Postat av: mormor

Vi får väl hoppas att Macke förhandlade ett bra pris för taxiresan...

Tågresa från Örebro till Jönköping tog 8 timmar i fredags. Borta bra men hemma bäst.

Puss på er

2010-02-21 @ 20:02:24
URL: http://harryochmamma.blogg.se/
Postat av: Farmor

Nästa gång det är dags för "manshelg" får du komma ner till oss. Farfar får passa Harry så far du och jag till Malmö på shoppingrunda!

2010-02-23 @ 10:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0