harry kan stå!



Nu kan vi bocka av ännu en grej på Harrys "att lära sig-lista". Han kan stå! Han började med det igår, släppte taget om pallen och stog själv och svajade i några evighetslånga sekunder. Jag bara satt och gapade. Han har fortsatt öva idag har har blivit riktigt duktig. Han kan stå själv i bortemot en minut! En gång nu på eftermiddagen lyfte han tillochmed höger ben och tog ett pyttekliv fram! Han gör sannerligen en gammal mor stolt. Det är coolt att han lär sig så stora saker på så kort tid. Han har blivit så mycket bättre på det sen igår och med lite mer träning dröjer det nog inte så länge innan han går sina första riktiga steg. Han ramlar inet ens och slår sig, han bara sätter sig på knä eller dunsar ner på stjärten. Och han blir så himla glad han han lyckas och vi står och hejar på. Det är så roligt att se :)
Men det är inte det enda framsteg han gjort sen sist. Han är jättesnabb och duktig på att ändra "läge". Från sittande, till krypande, till liggande på sidan, till alla fyra, till knä, till sittande igen. Ett ben upp, snurr, ner, runt, upp, ner på stjärten, över på mage.
Sen nån månad tillbaka använder han inte napp. Han vägrar, till och med när han ska sova. Ganska skönt att inte behöva vänja honom av med det sen men lite jobbigt att inte kunna trycka in nåt i munnen på honom när man vill att han ska vara tyst ;P
Han har kommit på att om man ställer sig på pinnarna under sitsen på barnstolen så kommer man åt grejerna på matbordet bättre!
Han sover nästan ingenting på dagarna längre. Knappt på nätterna heller, men det är en annan sak. Det har han ju aldrig varit särskilt bra på.. Han brukar sova nån timme på morgonen och nån på eftermiddagen men resten av tiden är han vaken. Dessutom går han och lägger sig senare än förut, sällan innan halv nio. Det betyder att jag och Marcus får kolla på tv, äta middag, montera möbler, packa upp kartonger och läsa böcker mitt i nätterna. Tyvärr har Harry ändå sitt morgonpigga bushumör kvar, så vid halv fem brukar det vara dags att äta första gången och runt sex-halv sju är det dags att gå upp och leka. Han kan konsten att trötta ut två gamla päron!


Kommentarer
Postat av: g.mormor

Finns det nåt bättre underbarn än vår Harry? Han är ju suverän på allt han gör.

Kram M

2010-06-13 @ 10:47:30
Postat av: Farmor

Vänta lite nu... "Gamla" päron?? Så skulle jag nog inte uttrycka det. Vad duktig han är, lille Harry! Och vilken härlig bild. Han ser helt överlycklig ut samtidigt som han har ett stråk av rädsla i ögonen. Sötnos! Bästa Harry i hela världen!

2010-06-14 @ 08:20:53
Postat av: Elin

Åh!! Vad duktig han är, han börjar bli stor! Helt underbar kille ju! <3

2010-06-14 @ 16:23:55
URL: http://borntobehousewife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0