den där harry.

Harry har blivit en så stor kille. Snart ett år. Dagiskille. Han leker för fullt och man kan riktigt se när han funderar över saker och ting. Han gör många olika ljud och bokstäver ifrån sig och brummar när han leker med sina bilar. Idag försökte han sätta på sig en strumpa. Det kanske inte låter så märkvärdigt, men att han han för det första förstod att strumpan skulle vara på just foten och att han sen verkligen försökte sätta dit den, var jättestort! Ibland lägger han kepsen eller tröjan på huvudet, bara för att han vet att man klär på sig plaggen på det sättet.
Han kramas och myser med Kanin, Nalle och sina andra gosedjur. Han klappar dom på huvudet, kramar om hårt, hårt och stryker deras små tassar över sin kind.
När Marcus kommer hem från jobbet och Harry hör hur dörren öppnas och stängs, släpper han allt och rusar ut i hallen. Han blir helt överlycklig och ropar "BABBA!".
Han är ganska duktig, vår kille ♥


Kommentarer
Postat av: g.mormor

Han är bäst!! Försöker att klä sej, han är otrolig.

Jag kommer på mej själv att jag sitter o ler när jag läser om er där nere i Nässjö.

Kram M

2010-09-02 @ 14:12:30
Postat av: Farmor

Det där gick rakt in i farmor-hjärtat.. Lille gubben, så fin och duktig han är!

2010-09-02 @ 18:31:54
Postat av: Elin

Har ett litet paket till älsklings Harry här uppe så han får passa på brevbäraren snart ;) en liten tidig 1 års present puss&kram Elin

2010-09-03 @ 07:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0