ISAC HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN!

I torsdags, den 26 november, föddes Cissis son Isac. Grattis!
Längtar tills jag och Harry får träffa den nya lilla familjen.
Ta hand om er!
 


UPPDATERING!




Mycket har hunnit hända sen sist. Harry blir tio veckor imorgon och han har lärt sig många nya saker och utvecklats mycket.
Sedan nästan en månad tillbaka har vi låtit Harry sova så länge han vill på natten utan att väcka honom. Han brukar sova till fyra-fem. Några gånger har han till och med sovit tills Marcus klocka ringer kvart i sex och det är väldigt skönt! Harry skrattar och pratar mer och mer och han blir lättare och roligare att vara med för varje vecka som går. Han suger väldigt mycket på händerna och dreglar därför också mycket. Han kan vara nöjd längre stunder i babysittern, vilket gör det lättare att ha honom med när vi lagar mat, äter och städar. Han har "hittat" leksakerna som sitter på babysittern och kan föra händerna till dom för att leka. Han kan greppa lätta, tunna leksaker och tar ofta tag om handdukar och kläder. Han är väldigt pigg och nyfiken på att se sig om i världen. I vagnen kämpar han för att hålla sig vaken så att han kan se på alla hus vi går förbi, och han älskar att stå och gå på min mage när jag sitter i soffan för att kunna se ut genom vardagsrumsfönstret. Han hatar att inte få vara med och är väldigt sällskapssjuk.


FÖRSTA INLÄGGET PÅ LÄNGE...

Det var längesen jag skrev något nytt inlägg men jag får skylla på vår dator som krånglat. Jag vet inte om problemet är helt löst än, men jag ska skriva så ofta den vill fungera:)


PÅ JAKT EFTER NY LÄGENHET

Vi har så smått börjat leta ny lägenhet. Vi har inte ens bott ett halvår i vår nuvarande men både jag och Marcus känner oss sugna på att flytta lite längre fram. Då ska vi ha en trea så att Harry kan få ett eget rum. Kanske får det bli en bostadsrätt.
Det är ganska roligt att leta nytt boende. Att titta på bilder på fina (och ibland hemska) lägenheter och dagdrömma en stund. Fundera på vart matbordet skulle stå, vilka färger man skulle välja till väggana, vart man skulle hänga tavlorna. Det ska bli spännande att se vart vi hamnar nästa gång!


SENASTE NYTT

Det var ett tag sen jag bloggade men nu när vi kommit hem igen ska jag försöka hinna skriva lite oftare.

Idag var jag och Harry på BVC, första besöket på två och en halv vecka. Jag var väldigt nyfiken på att få se hur mycket han väger och det visade sig att han liksom tidigare gått upp mycket på kort tid. Harry väger nu 5,8 kg och är 59 cm lång!


RSS 2.0