julfest.

Igår var det julfest på Färg&Form. Bowling, vin, norskt julklappsbyte och julbord på Stadsträdgården! En mycket rolig kväll må jag säga!


pepparkakshus.

Efter en fullspäckad helg i Stockholm med julklappsshopping och restaurangbesök tog vi set lite lugnt i måndags kväll. Jag och Harry bakade pepparkakshus och han fick själv välja godiset till taket. Gröna grodor blev det självklara valet! Det blev lite snett och vint men vad tusan, det ska se hemgjort ut!


tapet!


Tanken på vår nya lägenhet gör mig helt inredningstokig! Eftersom det är en hyreslägenhet med begränsat utrymme för tokiga idéer vill jag tapetsera en stor träskiva som kan stå lutad mot en vägg i vardagsrummet. Tycker den här tapeten med massa svartvita kartor från Mr Perswall är supercool - en stark kanditat! Vad tycker ni?


färg&form.

 

Jag har nog inte berättat det tidigare, men jag gör för tillfärllet praktik på Färg&Form! Dom har en massa fina prylar både för hemmet och de små rara barnen. Inspirerande ställe att vara på! (Det skapar även ett visst shopping-behov)


myshelg.



Längatr ihjäl mig efter den där lilla ungen! Som jag lyckligtvis får träffa imorgon. Jag ska åka till Stockholm imorgon eftermiddag och hälsa på Harry och Marcus som är i Bromma hos farmor och farfar. Ska bli så skönt med en myshelg! Jag och Marcus ska shoppa julklappar på lördag och avnjuta en mysmiddag på Fondueboden. Bara tanken på maten gör mig väldigt lycklig. Men även umgänget såklart :)


RSS 2.0